Parembugan Naraguna:Anggoro/arsip-4

Parembugan giyat


Sugeng Warsa EnggalBesut


Salam Taklim. Puryono| Pirembagan! 1 Januari 2012 11.08 (UTC)

Usul Papat Limpad IIBesut

Mas Ang, kepareng kula usul dipunawontenaken kompetisi Papat Limpad II ing ngriki nyuwun pamrayoginipun (dipun serat ing Warung Kopi nggih). Matur sembah nuwun. Pras pirembagan 15 Februari 2012 14.59 (UTC)

Usul BotBesut

Mas, kulo pengen ngaktipake BOTrie neng Wikipedia boso Jowo, pengusulan kulo ono neng Dhiskusi. Maap kalo boso jowo ku ora apek. Salam. Riemogerz pirembagan 24 Mei 2012 03.06 (UTC)

Panyuwunan swara alih hak opsis tgl 1 Juni 2012Besut

Wara-wara saka mas Revo: Ing tanggal 4 November 2011, ana pangurus anyar telu diangkat. Nanging amerga ana pangurus telu anyar iki diangkat, gunggungé pangurus ing Wikipédia Jawa dadi saya akèh lan sacara rélatif dadi luwih gedhé. Supaya ora disrengeni Wikimedia Foundation menawa cacahé opsis akèh banget, mula sawisé rerembugan karo sawetara panganggo sacara ‘’offline’’ (jaba jaringan) aku ngajokaké supaya hak opsis panganggo loro sing kapacak ing ngisor iki, dialihaké dhisik marang panganggo anyar telu sing 6 sasi kapungkur diangkat. Menawa rong panganggo iki aktif manèh, mengko hak opsisé bisa diparingaké manèh.

Panyuwunan swara diwiwiti tanggal 1 Juni 2012 lan dipungkasi ing tanggal 15 Juni 2012. Ing tanggal 16 Juni 2012 mengko diputusaké kasilé panyuwunan swara iki. Sok sapaa sing tanggal 1 Juni wis nggabung minimal 1 minggu lan wis ndarbèni suntingan 30 iji utawa sadurungé iki naté mèlu panyuwunan swara ing Wikipédia abasa Jawa, olèh mèlu maringi swara.

Kaca panyuwunan swara ana ing kéné. Ayo sing wis bisa mèlu mènèhi swara padha ngisi, wiwit tanggal 1 Juni 2012 dina Jemuwah. Matur nuwun.Pras pirembagan 30 Mei 2012 13.53 (UTC)

CheckuserBesut

Mas didhedhes dhisik ya :-) ing kéné. Meursault2004ngobrol 31 Mei 2012 04.26 (UTC)

Padha-padha. Muga-muga pemilihé akèh. Meursault2004ngobrol 31 Mei 2012 09.19 (UTC)

Re: Pangerang BenawaBesut

Sarujuk, nanging uga ana desa Benawa ing Kabupaten Purwareja. Perlu apa mboten kaca disambiguasine ya? Naval Scene pirembagan 2 Juni 2012 11.32 (UTC)

Padha ya kasuse karo Arya Penangsang. Iki aku rada bingung. Mung jeneng "Pangiri" utawa "Penangsang" kok krasa janggal? Yen ing WBI, isih digunakake gelar "Arya" kuwi. Naval Scene pirembagan 2 Juni 2012 12.28 (UTC)

Re:tuwuhing artikelBesut

Leres mas Ang, mangga manawi badhé kaalihaken. Matur nuwun.Pras pirembagan 6 Juni 2012 15.28 (UTC)

Re:Iwak MujaerBesut

Nuwun pangapunten ingkang katah Pak Anggoro.Nuwun sewu ing irah-irahan Iwak mujaèr kula namung nganthi gambar amarga menawi mboten lepat gambar ingkang rumiyen lisensipun mboten bebas.Pamasangan rampu-rampu busak kadosipun sampu wonten saderengipun gambar kula owahi, kang tumuju nedahake minangka gambar ingkang lawas lisesipun mboten bebas lan kedah dipungantos.Matur nuwun.Salam. Puryono| Pirembagan! 6 Juni 2012 22.30 (UTC)

Ali bin Abi Tholib lan Ali bin Abi ThalibBesut

Nuwun sewu, artikel Ali bin Abi Tholib lan Ali bin Abi Thalib menika ingkang leres ingkang pundi nggih? Nuwun. SIGIT   rembugan 7 Juni 2012 09.03 (UTC)

changeBesut

Hello. I'm sorry if this is not the right place to request it, but I request renaming my following accounts:

  • محمد الجداوي → Avocato
  • GedawyBot → AvocatoBot
  • Confirmation link: [1]
  • Reason: Privacy reasons

Please, delete all my userpages and talk pages of these accounts before renaming and I will create them later .Thanks in advance.--M.Gedawy 15 Juli 2012 11.28 (UTC)

done ang (pirembagan) 16 Juli 2012 08.53 (UTC)

Sugeng SiyamBesut

Sugeng hanetepi lan mapag wulan Ramadhan 1433 H. Mugya Mas Ang kanthi kekiatan lahir bathos lan sakluargi wonten ing kahanan sarwa endah. Amin. Naval Scene pirembagan 23 Juli 2012 03.50 (UTC)

mouse=tetikusBesut

mohon penjelasan pak Anggoro, kenapa artikel tetikus digabungkan dengan mouse? maturnuwun JV03 Hamam Anwaruddin Al Ghifari pirembagan 22 September 2012 09.56 (UTC)

Krajan vs karajanBesut

Sugeng enjing mas Ang, matur nuwun sampun wonten kalodhangan kangge nyunting malih. Bab 'krajan' utawi 'karajan' punika kula nate rembagan kaliyan mas Revo ing ngriki, wosipun madosi tembung pundi ingkang langkung limrah awewaton lema ing bausastra. Mangga maringi pamanggih. Matur nuwun.Pras pirembagan 4 Oktober 2012 23.09 (UTC)

Matur nuwun Mas. Mbiyèn naté diskusi. Kanggoku karajan luwih apik, amerga luwih klasik. Nanging menawa kurang lumrah ya krajan ora apa-apa. Namung pancèn kudu ana buktiné. Meursault2004ngobrol 6 Desember 2012 08.51 (UTC)

Re: artikel pilihan DesemberBesut

Matur nuwun Mas Anggoro, sampun dipunpasang sekalian APnipun. Salam. Tracy pirembagan 4 Desember 2012 17.19 (UTC)

Forced user renames coming soon for SULBesut

Hi, sorry for writing in English. I'm writing to ask you, as a bureaucrat of this wiki, to translate and review the notification that will be sent to all users, also on this wiki, who will be forced to change their user name on May 27 and will probably need your help with renames. You may also want to help with the pages m:Rename practices and m:Global rename policy. Thank you, Nemo 3 Mei 2013 16.47 (UTC)

Forced user renames coming soon for SULBesut

Hi, sorry for writing in English. I'm writing to ask you, as a bureaucrat of this wiki, to translate and review the notification that will be sent to all users, also on this wiki, who will be forced to change their user name on May 27 and will probably need your help with renames. You may also want to help with the pages m:Rename practices and m:Global rename policy. Thank you, Nemo 3 Mei 2013 16.47 (UTC)

Forced user renames coming soon for SULBesut

Hi, sorry for writing in English. I'm writing to ask you, as a bureaucrat of this wiki, to translate and review the notification that will be sent to all users, also on this wiki, who will be forced to change their user name on May 27 and will probably need your help with renames. You may also want to help with the pages m:Rename practices and m:Global rename policy. Thank you, Nemo 3 Mei 2013 16.47 (UTC)

 
Sugeng Warsa Énggal 2012.
 
Bali menyang kacané "Anggoro/arsip-4".