Sugeng rawuh, JV001 Oki!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.32 (UTC)[]

 SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 7 Mei 2012 12.44 (UTC)

Isi Halaman PenggunaBesut

Oki, mangga panjenengan damel HALAMAN PENGGUNA. Kanthi cara

  1. klik kaca panganggo (warna abrit)
  2. miwiti nyerat, ukara saged "Ndherek pitepangan, nama kula Oki kula Peserta Papat Limpad 2012saking IKIP PGRI Semarang.
  3. banjur klik simpen.

Nuwun....

 SIGIT   rembugan 7 Mei 2012 12.56 (UTC)

TakonBesut

halo, pripun latihan papad limpad ten mriku ?

warta beritaBesut

aku mindhah artikel Warta Berita sing panjenengan tulis. Marga Berita kuwi dudu basa Jawa. Lan gandheng jebule ana kutha jeneng Warta, mula aku ngalihake artikele panjenengan tumuju Pawarta. becike panjenengan mirsani uga kaca ing wikipedia liyane upamane [1] lan [2] kanggo ndeleng struktur utawa cara panulisane. suwun. ang pirembagan 7 Juni 2012 04.49 (UTC)[]

PatroliBesut

Haloo JV001 Oki... Menika patroli saking kula, sumangga dipun pirsani.

  • Wiwit tanggal 7 Mei 2012 Panjenengan presensi kaping 5 dinten kemawon. Sumangga dipun pirsani wonten ngriki
Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Iklan - - - - - - Sumangga dipun lajengaken
Sesorah 1 v v v v v Sumangga dipun jangkepi
Wawancara 1 v v v v - Sumangga dipun lajengaken
Pawarta 1 v v v v - Sumangga dipun lajengaken
Undhangan 1 v v v v - Sumangga dipun lajengaken
Musawarah - v v v - - Sumangga dipun lajengaken
Pengalaman pribadi 1 v v v - - Sumangga dipun lajengaken
Perkawinan adat jawa tengah - v v v -v - Sumangga dipun lajengaken
Slamet Rijadi - - v v v v Sumangga dipun lajengaken
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Nuwun.  Ihda    rembugan 2 Juli 2012 12.16 (UTC)[]

Artikel Sultan Agung HanyakrakusumaBesut

Nuwun sewu panganggo JV001 Oki, artikel seratan panjenengan kanthi irah-irahan Sultan Agung Hanyakrakusuma kula sunting kedhik ing bageyan ukara pisanan. Ukara pisanan ing wikipedia limrahipun dipunwiwiti kanthi irah-irahan lajeng tembung yaiku utawi inggih punika, mangga dipunlajengaken malih, artikel Sultan Agung Hanyakrakusuma sampun sae. Nuwun. SIGIT   rembugan 14 Juli 2012 20.42 (UTC)[]

Adipati KarnaBesut

Nuwun Mbak Oki.Nuwun pangamputen irah-irahan Adipati Karna kedahipun dipungabung menyang Karna.Ugi ampun kesupen menawi nyerat artikel ing Wikipedia Basa Jawa ampun diaturi (interwiki (jv:irah-irahan artikel)).Matur nuwun.Salam Puryono| Pirembagan! 22 Juli 2012 17.39 (UTC)[]

Kopetisi Papat Limpad 2012 diwiwitiBesut

Ayo sesuk wis tanggal 17 September 2012, Kompetisi Papat Limpad 2012 wis diwiwiti. Ing ngisor iki ana paugeran-paugeran sing kudu digatekake (ing Basa Indonésia).

  • Peraturan umum :
  1. Saat 7 hari berturut-turut tidak menyunting artikel, maka peserta dinyatakan GUGUR
  2. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  3. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  4. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Ayo nyunting....   Nuwun. Ihda    rembugan 16 September 2012 14.20 (UTC)

PatroliBesut

Haloo JV001 Oki... Menika patroli saking kula, sumangga dipun pirsani.

  • Wiwit tanggal 17 September 2012 dumugi tanggal 10 Oktober 2012 Panjenengan presensi kaping 6 dinten kemawon. Sumangga dipun pirsani wonten ngriki
Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Naskah - - - v - - Sumangga dipun lajengaken
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Nuwun.  Ihda    rembugan 9 Oktober 2012 22.01 (UTC)[]

Artikel Pilihan Babak IBesut

Halo JV001 Oki,

Tetep semangat nyunting ya dex. Tanggal 27 November 2012 pukul 23.59 WIB kompetisi Babak I bakalan ditutup lho. Jadi, kirimkan artikel pilihan kamu ke saya dengan mengisi FORM ARTIKEL PILIHAN. Jika hingga pukul 00.00 WIB belum diisi, maka saya akan memilih secara acak dari artikel kamu yang ada untuk dijadikan artikel pilihan kamu.

Semangat ya dex. Nuwun.  Ihda    rembugan 26 November 2012 12.51 (UTC)    

Pengumuman GugurBesut

Nuwun sewu Oki, miturut peraturan panjenengan sampun GUGUR ing Kompetisi Papat Limpad menika. Maturnuwun... Menawi sempet nyunting mangga nyunting, idhep-idhep latihan nyerat lan amal ilmu. Hehehe...

Nuwun.  Ihda    rembugan 19 Februari 2013 10.44 (UTC)