Wikipédia:Panata/Panyuwunan status checkuser/TracySurya 1 Juni 2012

Kanggo katrangan, mangga maca ing kaca iki. Aku uga ngajak panjenengan supaya uga milih kandidat liyané. Matur nuwun. Meursault2004ngobrol 31 Mei 2012 03.40 (UTC)

MékanismeBesut

Sok sapaa bisa mèlu pamilihan iki, nanging ana saraté: panganggo kudu wis nggabung karo Wikipédia abasa Jawa minimal saminggu lawasé utawa 7 dina ing tanggal 1 Juni 2012 lan ndarbèni minimal 30 suntingan. Utawa panganggo wis tau mèlu sawijining pamilihan liyané sajroning Wikipédia abasa Jawa iki.

Pamilihan iki diwiwiti ing tanggal 1 Juni 2012 pukul 0.00 UTC lan dipungkasi sacepeté ing tanggal 15 Juni 2012 pukul 23.59 UTC. Nanging amerga cacahé panganggo sing mèlu pamilihan kudu minimal antara 25 - 30 wong lan sing sarujuk kudu minimal 85%, mula témpo pamilihan bisa ditambah nganti maksimal tanggal 30 Juni 2012 pukul 29.59 UTC.

Pasetujon lan pandhedhesan panganggo ikiBesut

SarujukBesut

  1.   Sarujuk Pras pirembagan 31 Mei 2012 22.17 (UTC)
  2.   Sarujuk ang pirembagan 1 Juni 2012 03.54 (UTC)
  3.   Sarujuk Naval Scene pirembagan 1 Juni 2012 04.50 (UTC)
  4.   Sarujuk Meursault2004ngobrol 1 Juni 2012 05.52 (UTC)
  5.   Sarujuk Puryono| Pirembagan! 1 Juni 2012 08.22 (UTC)
  6.   Sarujuk Mimihitam pirembagan 2 Juni 2012 20.43 (UTC)
  7.   Sarujuk NaidNdeso 7 Juni 2012 15.29 (UTC)
  8.   Sarujuk  Ihda    rembugan 10 Juni 2012 11.01 (UTC)
  9.   Sarujuk Albertus Aditya pirembagan 13 Juni 2012 10.04 (UTC)
  10.   Sarujuk Nurulbaitirohmah pirembagan 21 Juni 2012 04.06 (UTC)
  11.   Sarujuk Eddy bf pirembagan 26 Juni 2012 13.13 (UTC)
  12.   Sarujuk, sendika dhawuh   Chafid pirembagan 26 Juni 2012 13.32 (UTC)
  13.   Sarujuk --Dede2008 pirembagan 2 Juli 2012 13.10 (UTC)
  14.   Sarujuk RaymondSutanto pirembagan 20 Juli 2012 11.03 (UTC)

Ora sarujukBesut

  1. ...

AbstainBesut

  1. ...

KaputusanBesut