Wikipedia:Wara-wara

Kaca Wara-wara iki mratélaké prastawa-prastawa wigati ing Wikipédia basa Jawa.

Milis Wiki_jv

Wis ana Milis kanggo para sutresna Wiki jv diaturi gabung ing Milis iki minangka ajang silaturahmi, tukar pikiran, brainstorming, ngrembug bab-bab kang magepokan karo Wikipédia, utamané Wikipédia basa Jawa. Alamaté: ing kéné. Matur nuwun.

Wara-wara Wikipédia basa Jawa

  • 3 Mèi 2017 - Bennylin diangkat dadi panata.
  • 19 Novèmber 2015 - Wirjadisastra diangkat dadi panata.
  • 14 Novèmber 2011 - Sigit, Puryono, lan Nurulbaitirohmah diangkat dadi panata.
  • 13 Oktober 2011 - Proyèk Papat Limpad dipungkasi. Gunggung artikel: 37.212, gunggung besutan: 588.412, cacahing naraguna: 10.412.
  • 21 Maret 2011 - Proyèk Papat Limpad diwiwiti. Gunggung artikel: 32.583, gunggung besutan: 471.834, cacahing naraguna: 8.919.
  • 5 Maret 2010 - Sabudis diangkat dadi panata.
  • 19 Januari 2008 - Pras diangkat dadi panata.
  • 19 Januari 2008 - TracySurya diangkat dadi panata.
  • 19 Februari 2007 - Anggoro diangkat dadi birokrat.
  • 28 Januari 2007 - IvanLanin mrogram supaya ana tombol tambahan ing kothak pambesutan.

Wara-wara Wikimedia

Machine translation: GoogleService ListLocal Translation Page | traduku

Pirsani arsip pangumuman lawas ing Arsip 2008 lan 2009

Sistem notifikasi Wikimedia

2008-11-19   Iki sistem notifikasi global kanggo kabèh wiki Wikimedia!


Yèn perlu ngumumaké marang akèh utawa kabèh wiki ngenani bab wigati, pratélan global bisa dijaluk ing meta:Global notifications/panyuwunan. Pangumuman bisa uga nganggo basa liya.

Kabèh pratélan Meta disinkronaké sacara otomatis, jroning kabèh wiki utawa mung sing kapilih waé.

Supaya duwé titik aksès sing padha, pesen utawa kabar dipacak ana ing Naraguna:WikimediaNotifier/notifications (dimirror, owah-owahan ing kaca iki bakal ditidhes (overwritten); pigunakaké kaca kapisah kanggo penerjemahan); panjenengan bisa nglebokaké kaca (kaca-kaca) iki kaya cithakan ing ngendi waé, umpamané ing village pump panjenengan, kanthi katrangan jroning basa panjenengan!

Pirsani ing Bab sing kerep ditakonaké endi sing cocog karo kaperluan panjenengan!

  • Nganggo SynchCrosswiki bakal luwih gampang kanggo gawé utawa nyinkronaké kaca kayadéné user scripts ing kabèh wiki!

… it's for spreading information; and for a better cross-wiki communication & collaboration!

… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!


Uga delengen

Pranala njaba