Tuduhaké menu pokok
Barbarika

Wonten salebeting wiracarita Mahabharata, Barbarika (IAST Barbarīka) inggih punika putranipun Gathotkaca kaliyan Maurwi (Ahilawati)-putri saking Muru (ingkang dipunpimpin déning Raja Yadawa). Barbarika punika aslinipun awujud raksesa (Yaksa), lajeng lair malih utawi ngalami reinkarnasi dados manungsa[1].

RujukanBesut

  1. [1], Dipun undhuh tanggal 29 September 2012.

Pranala njawiBesut