Tuduhaké menu pokok

Praja Jerman KulonBesut

 
Praja Jerman Kulon

Nagara iki kapérang saka praja ing ngisor iki:

  1. Baden-Würtemberg
  2. Bayern
  3. Bremen
  4. Hamburg
  5. Hessen
  6. Niedersachsen
  7. Nordrhein-Westfalen
  8. Rheinland-Pfalz
  9. Saarland
  10. Schleswig-Holstein

Berlin Kulon kanthi de facto dipréntah lan kalebu administrasi Jerman Kulon. Nanging kanthi pulitik ora mangkono. Padunung Berlin Kulon, warga nagarané Jerman Kulon nanging ora duwé hak pilih. Padunung iku ora éntuk mèlu pemilu. Siji fakta menarik ya iku yèn Berlin Kulon ngetokaké prangkoné dhéwé.

Uga delengenBesut