Sugeng rawuh, JV06Muhammad Fuad Novianto!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.36 (UTC)

Naval Scene pirembagan 23 Mei 2012 07.26 (UTC)

SemangatBesut

Haloo JV06Muhammad Fuad Novianto...

Semangat nyunting yaaa....    Ihda    rembugan 23 Mei 2012 13.47 (UTC)

Semangat MasBesut

Nuwun sewu mas Fuad, ndherek matur. Mbokbilih panjenengan damel artikel ingkang sampun umum, contonipun sampun kaserat ten wikipedia basa sanes, kados basa inggris, basa indonesia, lsp. Nyuwun sewu, mbokmenawi artikel Smp negeri 1 rowokele dereng mlebet kategori mas. Semangat Mas. Good luck :)

JV015Chafid pirembagan 24 Mei 2012 06.42 (UTC)

Smp negeri 1 rowokeleBesut

Nuwun sewu Mas Muhammad Fuad Novianto, atikel aknthi irah-irahan Smp negeri 1 rowokele kula tambahi wikifikasi+Kategori.Menawi panjenengan ajeng mreksani parubahanipun sumangga KLIK TING MRIKI.Uga sampun kula Pindhah irah-irah Smp negeri 1 rowokele Menyang irah-irahan SMP Negeri 1 Rowokele nganggo huruf kapital.Artikel ingkang sampun dipundamel sumangga enggal-enggal dipunjangkepi malih.Matur nuwun lan Semangat nyunting. Puryono| Pirembagan! 25 Mei 2012 04.23 (UTC)

LazioBesut

Nuwun JV06Muhammad Fuad Novianto, Matur suwun sampun giat nyunting.Artikel rintisan panjenengan kanthi Irah-irahan Lazio sampun wonten di Wikipedia Basa Jawa kanthi irah-irahan jangkep S.S. Lazio.Sumangga langkung sae artikel rintisan panjenengan dipun gabung menyang S.S. Lazio.Semangat nyunting.Matur nuwun. Puryono| Pirembagan! 27 Mei 2012 15.32 (UTC)

Pasang Logo ACF FiorentinaBesut

Halo JV06Muhammad Fuad Novianto nuwun sewu,artikel irah-irahan ACF Fiorentia kula tambahi logo ACF Fiorentina ingkang kula jupuk saking Commons.Menawi ajeng madosi gambar saget Kaca Utama ing Commons.Wilujeng nyunting.Matur nuwun.Salam Puryono| Pirembagan! 27 Mei 2012 16.38 (UTC)

Bologna FCBesut

Nuwun Mas Fuad, matur nuwun sampun giat ndamel artikel babagan klub bal-balan.Bologna FC saget dipunkembangake kanthi mreksani Klik Ting Mriki Bologna F.C 1909.Sugeng nyuting.Matur nuwun. Puryono| Pirembagan! 28 Mei 2012 16.09 (UTC)

Tips gawe artikel kanthi OfflineBesut

Tips gawe artikel kanthi Offline Muga-muga tips iki ora nyalahi aturan kompetisi, menawi kirang leres mangga dipun owahi kemawon.

  • Kanggo sing ora nduwe komputer, ora nduwe koneksi internet 24 jam utawa namung nduweni wektu sing pas-pasan alias disambi kuliah aja kuatir. Panjenengan taksih saged nyunting artikel kanthi cara Offline (teng rental komputer), carane panjenengan ngetik artikel nganggo pengolah kata sederhana contone Notepad. Damel cengkorongan artikel kaya sing dadi paugeran wikipedia, yaiku:
 Judhul: Krupuk
definisi/penjelasan:
tuladha: Krupuk yaiku panganan sing digawe seka glepung ....

Carane ngisi gambar
[[Gambar:Krupuk.jpg|thumb|right|Gambar krupuk urang]]
Diakritik 
nang wikipedia basa jawa namung mbedakna  e pepet kalih e taling (é miring lan è jejeg).
tuladha: pe-pet, lé-lé, awèt, sé-lèh
==Cathetan suku==
  <ref name="internet1">{{id}}[http://situskoran.com](Kaundhuh tanggal 30 April 2011)</ref>
==Delengen uga==
 [[Krupuk kulit]]
 [[Krupuk pasir]]
==Pranala njaba==
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 1] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 2] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 3] </ref>
 [[Kategori:jeneng kategori]]
Wikifikasi
 [[glepung]], [[budin]], [[Palembang]], [[Urang]]
Interwiki
 [[id:Judhul]]
 [[en:Judhul]]
  • Cengkorongan nang ndhuwur kuwi nek bisa dicetak/diprint terus disinaoni kode-kodene, luwih apik disimpan nang flashdisk, shg panjenengan bisa nyunting artikel nang ngendi wae ora tergantung karo komputer lan koneksi internet. Mugiya mangfangat.

Nuwun. JV015Chafid pirembagan 29 Mei 2012 02.32 (UTC)

San SiroBesut

Sugeng rawuh JV06Muhammad Fuad Novianto. Nuwun sewu, artikel panjenengan kanthi irah-irahan San Siro sejatosipun sampun wonten inggih menika kanthi irah-irahan Stadion San Siro. Panjenengan saged mirsani wonten ngriki Stadion San Siro. Panjenengan saged njangkepi artikel Stadion San Siro kemawon utawi nyerat artikel sanes. Ampun kesupen, menawi badhe damel artikel enggal, dipun cek rumiyin wonten Golèk. Sugeng nyunting!!! Semangat!!!

Nurulbaitirohmah pirembagan Nurulbaitirohmah 29 Mei 2012 17.07 (UTC)

Panyuwunan swara alih hak opsis tgl 1 Juni 2012Besut

Wara-wara saka mas Revo: Ing tanggal 4 November 2011, ana pangurus anyar telu diangkat. Nanging amerga ana pangurus telu anyar iki diangkat, gunggungé pangurus ing Wikipédia Jawa dadi saya akèh lan sacara rélatif dadi luwih gedhé. Supaya ora disrengeni Wikimedia Foundation menawa cacahé opsis akèh banget, mula sawisé rerembugan karo sawetara panganggo sacara ‘’offline’’ (jaba jaringan) aku ngajokaké supaya hak opsis panganggo loro sing kapacak ing ngisor iki, dialihaké dhisik marang panganggo anyar telu sing 6 sasi kapungkur diangkat. Menawa rong panganggo iki aktif manèh, mengko hak opsisé bisa diparingaké manèh.

Panyuwunan swara diwiwiti tanggal 1 Juni 2012 lan dipungkasi ing tanggal 15 Juni 2012. Ing tanggal 16 Juni 2012 mengko diputusaké kasilé panyuwunan swara iki. Sok sapaa sing tanggal 1 Juni wis nggabung minimal 1 minggu lan wis ndarbèni suntingan 30 iji utawa sadurungé iki naté mèlu panyuwunan swara ing Wikipédia abasa Jawa, olèh mèlu maringi swara.

Kaca panyuwunan swara ana ing kéné. Ayo sing wis bisa mèlu mènèhi swara padha ngisi, wiwit tanggal 1 Juni 2012 dina Jemuwah. Matur nuwun.Pras pirembagan 30 Mei 2012 13.53 (UTC)

Kopetisi Papat Limpad 2012 diwiwitiBesut

Tanggal 17 September 2012 Kompetisi Papat Limpad 2012 wis diwiwiti. Ing ngisor iki ana paugeran-paugeran sing kudu digatekake (ing Basa Indonésia).

  • Peraturan umum :
  1. Saat 7 hari berturut-turut tidak menyunting artikel, maka peserta dinyatakan GUGUR
  2. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  3. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  4. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Ayo nyunting....   Nuwun.Nurulbaitirohmah pirembagan 18 September 2012 05.48 (UTC)

Gugur Papat Limpad 2012Besut

Nuwun sewu JV06Muhammad Fuad Novianto, panjenengan sampun dangu boten nyunting dados panjenengan sampun gugur. Menika kontribusi panjenengan. KLIK

Nuwun Chafid pirembagan 21 Februari 2013 00.52 (UTC)