Bomba

Bomba iku sawijining comune lan kutha kang dumunung ing Provinsi Chieti, region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 18 km2, kanthi padunung 954 jiwa. Kutha iki kapérang dadi dhistrik antarané: Sambuceto lan Vallecupa. Komunitas tanggané: Archi, Atessa,Colledimezzo, Pennadomo, Roccascalegna, Tornareccio,Villa Santa Maria.

Bomba stemma.png

DhémografiBesut

Sensus Pedunung


Pranala njabaBesut


Koordinat: 42°02′N 14°22′E / 42.033°N 14.367°E / 42.033; 14.367