Wikipédia:Panata/Panyuwunan status checkuser/Pras 1 Juni 2012

Komunitas Wikipédia abasa Jawa saiki wis dadi gedhé lan panganggoné dadi saya tambah akèh. Perkara iki mesthi nggawé rasa bongkok lan seneng ing ati. Nanging senadyan mengkono, kasus vandalisme uga dadi luwih akèh. Apa manèh awaké dhéwé saiki lagi nganakaké sayembara nulis ing Wikipédia abasa Jawa. Mulané aku ngajokaké Pak Pras minangka panganggo sing suntingané ngédab-édabi akèhé dadi checkuser utawa juru priksa alamat IP. Nanging amerga fungsi checkuser iki cukup abot mula Pak Pras kudu diréwangi panganggo liyané. Perkara iki pancèn wis ditentokaké déning Wikimedia Foundation. Panganggo liyané iku Mas Anggoro, Mbak Theresia lan aku dhéwé. Dadi aku ngajak lan njaluk tulung supaya ora namung milih Pak Pras waé, nanging uga para asistèn iki kabèh.

Matur nuwun. Meursault2004ngobrol 31 Mei 2012 03.31 (UTC)

MékanismeBesut

Sok sapaa bisa mèlu pamilihan iki, nanging ana saraté: panganggo kudu wis nggabung karo Wikipédia abasa Jawa minimal saminggu lawasé utawa 7 dina ing tanggal 1 Juni 2012 lan ndarbèni minimal 30 suntingan. Utawa panganggo wis tau mèlu sawijining pamilihan liyané sajroning Wikipédia abasa Jawa iki.

Pamilihan iki diwiwiti ing tanggal 1 Juni 2012 pukul 0.00 UTC lan dipungkasi sacepeté ing tanggal 15 Juni 2012 pukul 23.59 UTC. Nanging amerga cacahé panganggo sing mèlu pamilihan kudu minimal antara 25 - 30 wong lan sing sarujuk kudu minimal 85%, mula témpo pamilihan bisa ditambah nganti maksimal tanggal 30 Juni 2012 pukul 29.59 UTC.

Pasetujon lan pandhedhesan panganggo ikiBesut

SarujukBesut

  1.   Sarujuk Tracy pirembagan 31 Mei 2012 19.14 (UTC)
  2.   Sarujuk ang pirembagan 1 Juni 2012 03.53 (UTC)
  3.   Sarujuk Naval Scene pirembagan 1 Juni 2012 04.48 (UTC)
  4.   Sarujuk Meursault2004ngobrol 1 Juni 2012 05.48 (UTC)
  5.   Sarujuk Puryono| Pirembagan! 1 Juni 2012 08.20 (UTC)
  6.   Sarujuk Mimihitam pirembagan 2 Juni 2012 20.43 (UTC)
  7.   Sarujuk NaidNdeso 7 Juni 2012 17.47 (UTC)
  8.   Sarujuk  Ihda    rembugan 10 Juni 2012 10.59 (UTC)
  9.   Sarujuk Albertus Aditya pirembagan 13 Juni 2012 10.04 (UTC)
  10.   Sarujuk Nurulbaitirohmah pirembagan 21 Juni 2012 04.03 (UTC)
  11.   Sarujuk Eddy bf pirembagan 26 Juni 2012 13.12 (UTC)
  12.   Sarujuk Chafid pirembagan 26 Juni 2012 13.54 (UTC)
  13.   Sarujuk --Dede2008 pirembagan 2 Juli 2012 13.09 (UTC)
  14.   Sarujuk  Elok   rembugan 15 Juli 2012 14.43 (UTC)
  15.   Sarujuk SIGIT   rembugan 15 Juli 2012 15.24 (UTC)
  16.   SarujukAltonz pirembagan 15 Juli 2012 15.40 (UTC)
  17.   SarujukJV05 TITIS SAMBODO pirembagan 15 Juli 2012 15.48 (UTC)
  18.   Sarujuk RaymondSutanto pirembagan 20 Juli 2012 11.01 (UTC)
  19.   Sarujuk Imanuel NS Uen pirembagan 24 Juli 2012 14.31 (UTC)
  20.   Sarujuk, wis! Ezagren pandèr 26 Juli 2012 17.10 (UTC)
  21.   Sarujuk Alagos pirembagan 27 Juli 2012 02.23 (UTC)

Ora sarujukBesut

  1. ...

AbstainBesut

  1. ...

KaputusanBesut

  1. ...