Halo!, kawula Fahri👋

kawula sakasinggihanipun kirang ngertos bahasa Jawi 😁. sayangipun kawula namung edit teng wikipedia indonesia, commons, ugi Wikidata.

Fahriahmad306
Kawula sebelah kanan sing nyekel Loyang. Nganggo kelambi Abang Klawu
Kawula sebelah kanan sing nyekel Loyang. Nganggo kelambi Abang Klawu
JenengFahri Ahmad
Jeneng lairFahri Ahmad Junaidi
ÈtnisMelayu, Jawa
Tanggal lair
Nuvola apps cookie.png
Pengguna ini lahir pada tanggal
22 Juni
(13 tahun, 8 bulan dan 10 hari ingkang lajeng)
Papan lairKabupaten Bekasi
Zona wektuIndonesia Barat
NegaraIndonesia
SekolahSMP
SDSDN Margahayu XIX
SMPSMPN 4 Tambun Selatan
HobiMenyanyi, internetan, Mengedit Video/Foto, dan Wikipedia
Pulitikno comment
AliasRi,Pahri,Pari
Minat
Kothak panganggo
jv-1Naraguna puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.
su-1Kontributor ieu bisa nulis dina basa Sunda hambalan dhasar.
en-1This user can contribute with a basic level of English.
id-4Pengguna ini mampu bersumbangsih dengan bahasa Indonesia mendekati penutur ibu.
ms-3Pengguna ini boleh menyumbang dengan taraf yang baik dalam Basa Melayu.

Cithakan:Panganggo Wikidata Cithakan:Panganggo Commons


TepasBesut

 
Sugeng rawuh ing Wikipédia Jawa
bauwarna mardika basa Jawa

Gunggung artikel: 62.371


Artikel pethingan Wikipédia iku apa?
 
Soedirman

Soedirman utawi jangkepipun Jéndral Besar TNI Anumerta Soedirman (Ejaan Soewandi: Sudirman) (lair ing Bodas Karangjati, Rembang, Purbalingga, 24 Januari 1916 – tilar donya ing Magelang, 29 Januari 1950 kanthi yuswa 34 taun) inggih punika salah sawijining wira Indonésia ingkang berjuang ing mangsa kamardhikan Républik Indonésia. Katulis wonten ing sajarah Indonésia, panjenengané njabat dados Panglima lan Jéndral Indonésia kapisan ingkang paling nem. Nalika yuswanipun Soedirman 31 taun panjenengané sampun dados Jéndral. Sanadyan gerah tuberkulosis paru-paru panjenengané tetep berjuang ing palagan kanggé mbela kamardhikan Indonésia. Soedirman tilar donya amargi gerah tuberkulosis paru-paru lan dipunsarèkaké ing Taman Makam Wira Semaki (Kusumanagara), Yogyakarta. (Waca candhaké)

Wikipédia iku bauwarna utawa ènsiklopédhi kang kena dibesut, diturun, lan didum sapa baé kanthi mardika. Ing Wikipédia Jawa, nganti saiki ana wong 47.077 kang tau njajal awèh kawruh nganti karipta 62.371 artikel ing basa Jawa.


Gambar pethingan Dina iki kala kawuri

 
Sepur liwat ing pesisir pantai cedhak Plabuan, Gringsing, Batang


Proyèk liya