Setatsiyun Karanganyar

Setatsiyun Karanganyar (KA) yaiku setatsiyun sepur kelas I sing terletak ing Karanganyar, Karanganyar, Kebumen. Setatsiyun sing terletak ning kadhuwuran +14 meter iki klebu ing njero Daerah Operasi V Purwakerta. Setatsiyun iki terletak sekitar 500 m ning arah kidul seka Alun-Alun Karanganyar.

Stasiun Karanganyar

LiveryPapanStasiun 2020.svg

PapanNamaStasiun KA.png
  • Singkatan: KA
  • Nomor: 2025
Emplasemen KA 2020.jpg
Emplasemen Setatsiyun Karanganyar sing uwis nggunakake overcapping anyar
Letak
PropinsiJawa Tengah
KabupatènKebumen
KecamatanKaranganyar
DésaKaranganyar
AlamatDalan Stasiun Karanganyar
54364
Sujarah
Liyan-liyan
OpratorPT. Kereta Api Indonesia
Daerah Operasi V Purwakerta
Kelas setasiunI[1]
PunggelanKA
Nomer setasiun2025
Dhuwuring stasiun+14 m
Kilometerkm 438+954 lintas Bogor-Bandung-Banjar-Kuthaarja-Yogyakarta
LayananSingasari, Bangunkarta (arah Jombang), Senja Utama Solo, Sawunggalih, Logawa, Jayakarta (arah Surabaya), Jaka Tingkir (arah Sala), Kutojaya Lor lan Kidul, Kahuripan (arah Bandung), lan Progo (arah Jakarta)
LoketSistem tiket daring, melayani pemesanan langsung di loket. Terdapat fasilitas ala bandara berupa check-in mandiri untuk pencetakan boarding pass.
Fasilitas
Kathahing jalur4 (jalur 2 lan 3: sepur lurus)
Kathahing peron3 (siji peron sisi sing rada dhuwur, lan loro peron pulo dhuwur)
Jinis pasinyalan
Cithakan:Infobox stasiun/fasilitas
Diagram jalur setatsiyun

Awale setatsiyun ili nduwe telu jalur sepur karo jalur 2 mrupakan jalur lurus. Sawise pengoperasian jalur ganda seka setatsiyun iki ngasi Jembatan Renville sing terletak ing sebelah kulon laut Setatsiyun Kebumen per 14 Desember 2019 lan banjur ngasi Setatsiyun Gombong per 20 Maret 2020, jumlah jalure tambah dadi papat. Jalur 2 mung didadikake minangka sepur lurus kanggo arah Kroya mawon, jalur 3 didadikake minangka sepur lurus mung kanggo arah Kuthaarja, lan jalur 4 ditambahake ning sisi kulon kidul setatsiyun minangka sepur belok anyar. Liane iku, pasinyalan elektrik lawas gawean Westinghouse Rail Systems sing uwis beroperasi wiwit 1999 uwis digantiake karo sing paling anyar gawean PT Len Industri.

Setatsiyun iki gampang banget dijangkau; mung sawetara atus meter ning arah wetan seka dalan raya Banyumas-Purworejo. Setatsiyun iki difungsikan kanggo operasional wiwit masa penjajahan Belanda. Ngantos dumugi wekdal Agresi Militer Belanda, setatsiyun iki digunakake dening pejuang RI kanggo nglakukan perlawanan seka sepur.

Turahan kekukuhanne isih katon seka ciri fisik bangunan sing nduwe tembok watu ing njaba setatsiyun, tapi kamungkinan uwis akeh pemugaran sing dilakokake marang setatsiyun iki. Wiwit taun 2005, emplasemen setatsiyun iki uwis dipasangi kanopi (overcapping)[4] lan banjur diperbarui karo sing berukuran luwih gedhe sawise rampung proyek jalur ganda kasebut.

Layanan sepurBesut

Kelas campuranBesut

Kelas ekonomi premiumBesut

Kelas ekonomi plusBesut

Jaka Tingkir, menyang Sala liwat Yogyakarta

Kelas ekonomiBesut

Jadwal sepurBesut

Ing sor iki jadwal sepur panumpang sing mandheg ing Setatsiyun Karanganyar per 1 Mei 2021 (revisi Gapeka 2021).

No. Sepur Sepur Menyang Kelas Teka Mangkat
102 Singasari Blitar (BL) Eksekutif & Ekonomi Plus 00.34 00.36
258 Jaka Tingkir Sala Purwasari (PWS) Ekonomi Plus 00.41 00.43
156 Sawunggalih Kuthaarja (KTA) Eksekutif & Ekonomi Premium 01.21 01.23
312 Kutojaya Kidul Ekonomi 04.41 04.43
248/249 Logawa Surabaya Gubeng (SGU) bersambung Jember (JR) Bisnis & Ekonomi 06.42 06.44
153 Sawunggalih Jakarta Pasar Senen (PSE) Eksekutif & Ekonomi Premium 07.43 07.45
311 Kutojaya Kidul Bandung Kiaracondong (KAC) Ekonomi 10.49 10.51
260F Kutojaya Lor Kuthaarja (KTA) Ekonomi Premium 11.46 11.48
154 Sawunggalih Eksekutif & Ekonomi Premium 13.51 13.53
293 Progo Jakarta Pasar Senen (PSE) Ekonomi 16.57 16.59
259F Kutojaya Lor Jakarta Kota (JAKK) Ekonomi Premium 17.54 17.56
122 Bangunkarta Jombang (JG) Eksekutif & Ekonomi Plus 18.11 18.13
250/247 Logawa Purwakerta (PWT) Bisnis & Ekonomi 18.18 18.20
155 Sawunggalih Jakarta Pasar Senen (PSE) Eksekutif & Ekonomi Premium 19.44 19.46
133 Senja Utama Sala 20.36 20.39
293 Kahuripan Bandung Kiaracondong (KAC) Ekonomi 23.25 23.27
109B Singasari Jakarta Pasar Senen (PSE) Eksekutif & Ekonomi Plus 23.35 23.37
254 Jayakarta Surabaya Gubeng (SGU) Ekonomi Premium 23.41 23.43

Pratuduh rujukanBesut

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia.
  2. Susanti, D.M. (Januari 2008). Kajian atas Pengelolaan Pengetahuan dalam Pengoperasian Teknologi Persinyalan Kereta Api (Studi Kasus Daop 2 Bandung) (S2). Program Magister Studi Pembangunan, Sekolah Arsitektur, Pengembangan, dan Perencanaan Kebijakan, Institut Teknologi Bandung.
  3. Sugiana, A.; Lee, Key-Seo; Lee, Kang-Soo; Hwang, Kyeong-Hwan; Kwak, Won-Kyu (2015). "Study on Interlocking System in Indonesia" (PDF). Nyeondo Hangugcheoldohaghoe Chungyehagsuldaehoe Nonmunjib (Korean Society for Railway) (46).
  4. Prasetya, S. (2014). "Karanganyar (KA): Disinggahi Lima Belas KA". Majalah KA. 96: 17.