Pasumbanging naraguna JV01 HATI N.R. UTAMI

Golèk pasumbangbukaktutup
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽
(anyar dhéwé | lawas dhéwé) Deleng (50 luwih anyar | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)

18 Novèmber 2012

16 Novèmber 2012

15 Novèmber 2012

9 Novèmber 2012

8 Novèmber 2012

  • 16.188 Novèmber 2012 16.18 sa +141 A Hipotesis DeskriptifKaca énggal: dugaan ngenani asil ing sawijining variabel ingkang ''mandiri'' ingkang nggadahi wangsulan ingkang benten-benten. Tuladha: sepira dhuwur mu?.

6 Novèmber 2012

3 Novèmber 2012

2 Novèmber 2012

1 Novèmber 2012

31 Oktober 2012

4 Oktober 2012

2 Oktober 2012

30 Sèptèmber 2012

28 Sèptèmber 2012

27 Sèptèmber 2012

23 Sèptèmber 2012

21 Sèptèmber 2012

20 Sèptèmber 2012

19 Sèptèmber 2012

18 Sèptèmber 2012

17 Sèptèmber 2012

16 Sèptèmber 2012

15 Sèptèmber 2012

14 Sèptèmber 2012

(anyar dhéwé | lawas dhéwé) Deleng (50 luwih anyar | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)