Sugeng rawuh, JV01 HATI N.R. UTAMI!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.47 (UTC)

Puryono| Pirembagan! 5 Juni 2012 15.25 (UTC)

MegatruhBesut

Mbak Utami suntingan pungkasan ing artikel Megatruh katingalipun wonten salah ketikipun. Suwun! Meursault2004ngobrol 17 Juni 2012 16.57 (UTC)

Artikel ngokoBesut

Mbak, artikel sing wis tinulis ing basa tataran ngoko aja ditambahi nganggo tuilisan ing basa krama, supaya aja dadi artikel basa campuran. Matur nuwun. Pras pirembagan 17 Juni 2012 17.12 (UTC)

Artikel Jinis najisBesut

Nuwun sewu, menawi artikel Jinis najis dipunlebetaken ing artikel Najis dospundi? Nuwun. SIGIT   rembugan 24 Juni 2012 15.12 (UTC)

SemangatBesut

SEMANGAT nyunting Enggih ugi langkung Rajin.Matur nuwun.Salam Puryono| Pirembagan! 30 Juli 2012 17.41 (UTC)

Kopetisi Papat Limpad 2012 diwiwitiBesut

Ayo sesuk wis tanggal 17 September 2012, Kompetisi Papat Limpad 2012 wis diwiwiti. Ing ngisor iki ana paugeran-paugeran sing kudu digatekake (ing Basa Indonésia).

  • Peraturan umum :
  1. Saat 7 hari berturut-turut tidak menyunting artikel, maka peserta dinyatakan GUGUR
  2. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  3. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  4. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Ayo nyunting....   Nuwun. Ihda    rembugan 16 September 2012 14.59 (UTC)

Patroli Babak IBesut

Nuwun JV01 HATI N.R. UTAMI panjenengan wiwit tgl 17 September nganti - 26 Oktober 2012 nyunting 11 dina sumangga dipun pirsani wonten Ngriki].

No Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
1 Candra - - - v - v dereng dados Artikel Rintisan
2 Tembung Yogyaswara - - - v - - dereng dados Artikel Rintisan
3 Balung Pipih - - - v - v dereng dadod Artikel Sampurna
4 Tulang - - - v - v dereng dadod Artikel Sampurna
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Semangat ya..... Nuwun.    Ihda    rembugan 26 Oktober 2012 11.32 (UTC)

Artikel Pilihan Babak IBesut

Halo JV01 HATI N.R. UTAMI,

Tetep semangat nyunting ya dex. Tanggal 27 November 2012 pukul 23.59 WIB kompetisi Babak I bakalan ditutup lho. Jadi, kirimkan artikel pilihan kamu ke saya dengan mengisi FORM ARTIKEL PILIHAN. Jika hingga pukul 00.00 WIB belum diisi, maka saya akan memilih secara acak dari artikel kamu yang ada untuk dijadikan artikel pilihan kamu.

Semangat ya dex. Nuwun.  Ihda    rembugan 26 November 2012 12.59 (UTC)    

Pengumuman GugurBesut

Nuwun sewu Hati, miturut peraturan panjenengan sampun GUGUR ing Kompetisi Papat Limpad menika. Maturnuwun... Menawi sempet nyunting mangga nyunting, idhep-idhep latihan nyerat lan amal ilmu. Hehehe...

Nuwun.  Ihda    rembugan 19 Februari 2013 10.51 (UTC)