Parembugan Naraguna:Meursault2004/arsip-2012

Parembugan giyat

Sugeng Warsa EnggalBesut

Salam Taklim. Puryono| Pirembagan! 1 Januari 2012 11.05 (UTC)

 
Sugeng Warsa Énggal 2012.
 

Re:Sugeng Warsa EnggalBesut

Sami-sami Pak Revo.Salam Taklim. Puryono| Pirembagan! 18 Januari 2012 14.11 (UTC)

Usul Papat Limpad IIBesut

Mas Revi, kepareng kula usul dipunawontenaken kompetisi Papat Limpad II ing ngriki nyuwun pamrayoginipun (dipun serat ing Warung Kopi nggih). Matur sembah nuwun. Pras pirembagan 15 Februari 2012 14.56 (UTC)

Mas Revi, Papat bLimpad 2012 sudah disetujui, rencana mulai pelatihan bukan Mei dan kompetisi dimulai bulan Agustus setelah lebaran. Mas Revi dimohon kesediaannya menjadi juri lagi. Kali ini rencana tidak ada juri dari Universitas, jadi kemungkinan hanya mas Revi dan saya saja. Rencana yang ikut kompetisi yaitu UI, UGM, UNNES, IKIP PGRI Semarang, UNY dan mungkin UNDIP. Matur nuwun atas kerelaannya. Salam. 110.76.146.34 12 April 2012 17.21 (UTC)

Crat request on id.wikibooksBesut

Could you look into this rename request regarding id.wikibooks: meta:Steward_requests/SUL_requests#Blues? Thanks. MBisanz pirembagan 29 Februari 2012 23.28 (UTC)

Re:Artikel Papat Limpad IBesut

Sugeng sonten mas Revi, prayoginipun ingkang sampun radi lumayan mawon mas, senaos isinipun taksih sakedhik sanget lan basanipun taksih kirang sae. Ingkang ngaco utawi namung isi infobox kula busek sedaya. Saenipun nalika dipunwiwiti PL 2012 mangke, artikel mawi tag pelatihan PL (2011) punika sampun telas. Matur nuwun.Pras pirembagan

Re:Brandenburger TorBesut

Keleresan punika Mas Revo, inggih panci langkung trep gapura katimbang regol. Kula sarujuk. Matur nuwun. Tracy pirembagan 22 April 2012 15.39 (UTC)

Kylie MinogueBesut

Hi. Is it possible to create the article about Australian singer Kylie Minogue in Javanese? Regards. Hypuxylun 00:04, 14 Mei 2012 (UTC)

Done. I started a stub. I did it especially for you. Cheers. Meursault2004ngobrol 17 Mei 2012 05.54 (UTC)

pak Revo...Besut

tolong donk urus urusan IvanLanin ini yang telah kabur dari pembicaraan: http://id.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Pengambilalihan_nama_pengguna/Permohonan#Erik_Evrest_.E2.86.92_Erik_Fastman --Erik Fastman pirembagan 18 Mei 2012 12.12 (UTC)


Kala riyin sampun dipunrembag déning pak Ivan saha para pangurus. Daftar artikel ingkang dipunawati mboten sdaged dipunpendhet alih ... Mila kula sanjangi supados ndamel daftar awat-awatan énggal malih ing Wikipedia basa Indonésia. Meursault2004ngobrol 18 Mei 2012 13.40 (UTC)

Raad van BeheerBesut

Pak, kula nyuwun saran/tulung dipunpertal Raad van Beheer over de Pakualamsche Zaken kados pundi? Bingungake. Matur nuwun. Naval Scene pirembagan 22 Mei 2012 12.02 (UTC)

Matur nuwun Pak :-). Salam, Naval Scene pirembagan 22 Mei 2012 14.35 (UTC)

Usul BotBesut

Mas, kulo pengen ngaktipake BOTrie neng Wikipedia boso Jowo, pengusulan kulo ono neng Dhiskusi. Maap kalo boso jowo ku ora apek. Salam. Riemogerz pirembagan 24 Mei 2012 03.06 (UTC)

Maturnuwun sanget nggeh mas Revo. Salam. Riemogerz pirembagan 24 Mei 2012 05.42 (UTC)
Mas, aku ngusulake BOT neng boso Banyumasan. Tolong tanggapane yo Wikipedia:Bot#Botrie, pas tak ndeloki, sampen juga sing dadi Birokrate. Tolong tanggapne yo. Maturnuwun. Riemogerz pirembagan 24 Mei 2012 07.54 (UTC)
Nggeh, maturnuwun meneh yo mas, wes diberi status BOT neng WBBanyumasan. Tapi ketoke, kulo perlu bantuane kanggo ngejalanake BOT ning jalan di papat Wikipedia mas, piye yo ? Sejauh ini kulo make BOT'e iku manual mas. Durung iso ngatur user-config.py sing iso dinggo kanggo kabeh Wikipedia. Kira-kira iso ora yo mas ?
Riemogerz pirembagan 25 Mei 2012 11.29 (UTC)

re:noticeBesut

matur suwun mas. he he he ang pirembagan 31 Mei 2012 09.15 (UTC)

re:CheckuserBesut

Sampun Mas Revo, matur nuwun. Gasik dhéwé hehe. Salam. Tracy pirembagan 31 Mei 2012 19.18 (UTC)

Mas, voting checkuser wis wancine ditutup wae amarga durung bisa nggayuh quorum. Matur nuwun. Pras pirembagan 18 Agustus 2012 21.20 (UTC)

Article translation requestBesut

 
Polandball? Or Indonesiaball?

G'day Revi, I noticed that you speak both Javanese and Bahasa Indonesia. I also noticed that you wrote a lot of Kacilakan Sukhoi Superjet 100 ing Gunung Salak. And I have also noticed on your userpage that you edit on Poland articles on Wikipedia as per Panganggo:Meursault2004#About_Poland.

I have an article in my userspace at User:Russavia/Polandball that I am wanting to try and get translated into Javanese. I also have the article at id:User:Russavia/Polandball which I would like to have translated into Bahasa Inndonesia. Might you be able to help with this? Any assistance you might be able to provide with translating this article, would be greatly appreciated.

If you can't help personally with this, perhaps you can help me to find an editor who can help with the translation?

In return for a translation of the article, I would be happy to upload to Commons a range of photos from different sources relating to Indonesian aviation - this would include photos of Garuda, Merpati, Bouraq, Mandala, Sempati, TNI-AU, etc, etc. Maybe 50 photos in exchange for each translation? I have access to some 200,000 aviation photos for uploading to Commons, so there will be some nice photos from Indonesia there which I can upload, which will help Indonesian aviation editors.

Any editor is free to edit the article in my userspace, and then once complete, it can be moved to Polandball.

I have already begun to upload some photos relating to Indonesian aviation, which you can see at User:Russavia. As you can see many of these articles need to be created, and I hope by uploading them, I can encourage editors on Javanese Wikipedia (and Indonesian Wikipedia) to write and to expand these articles.

Any assistance with the above request is appreciated. Russavia pirembagan 3 Juni 2012 01.59 (UTC)

Hi Meursault2004, your help is appreciated, and I do look forward to seeing the Javanese translation. I am looking thru the many Indonesian photos I can upload, and most of the photos taken in Indonesia are from Bali, but I do see some from Jakarta, Surabaya, Medan, etc -- and also plenty from outside of Indonesia as well. I will keep uploading a nice selection of photos to Commons anyway, and I will add them to my userpage as I go.
If you have any questions relating to the article, please feel free to contact me. Cheers, Russavia pirembagan 4 Juni 2012 00.49 (UTC)
Hi again mate, just thought I would check in with you to see if you have had any luck with the Javanese translation of that article? I have uploaded around 40 (or so) Indonesian aviation photos so far, which you can see at User:Russavia. Feel free to contact me with any questions/problems, etc. Cheers, Russavia pirembagan 12 Juni 2012 09.52 (UTC)

Perkawis Pengurus @Slamet SerayuBesut

Kula nembe manggihi alamat FB pak Slamet Serayu http://www.facebook.com/slametserayu ugi email slametserayu@yahoo.com, kadosipun taksih aktif. Badhe tanglet, Punapa panjenenganipun sampun dipunkontak via email supados aktif teng wikipedia bs Jawa malih? Nuwun.  eMpu  «Caturan»  4 Juni 2012 03.39 (UTC)

Re:Panganggo NurulbaitirohmahBesut

Nuwun sewu Pak Revo. Nggih pak, sapunika nembe pelatihan ing Universitas Diponegoro. Punika kangge conto kemawon. JV03 Nurul Baiti Rohmah pirembagan 4 Juni 2012 08.22 (UTC)

Pelatihan Papat Limpad 2012Besut

Matur nuwun Meursault2004. JV03 Nurul Baiti Rohmah pirembagan 4 Juni 2012 09.04 (UTC)

Papat Limpad 2012Besut

Matur suwun Meursault2004JV03AZiizatul khusniyah pirembagan 4 Juni 2012 09.05 (UTC)

Kodhe UniversitasBesut

Nuwun sewu Pak Revo, menika wonten kodhe panganggo saking paserta UNDIP ingkang lepat JVO3 Adhi Kurniawan (panulisan angko nol (0) klintu huruf O.nderek ngerepoti saget dipunubah.Matur nuwun Puryono| Pirembagan! 4 Juni 2012 14.57 (UTC)

terjemahan Membuat teng kaca enggalBesut

Ngapunten ngrepoti, teng wiki basa jawi wonten terjemahan interface ingkang taksih ngagem basa Indonesia. Tembung Membuat dados irah-irahan kaca menawi damel kaca enggal.  eMpu  «Caturan»  5 Juni 2012 03.11 (UTC)

Maturnuwun, menawi wonten malih mangke kula kabari. eMpu  «Caturan»  6 Juni 2012 02.17 (UTC)

Re:Kodhe UniversitasBesut

Matur sembah nuwun Pak Revo.Salam Puryono| Pirembagan! 5 Juni 2012 06.28 (UTC)

re sugeng rawuhBesut

matur nuwun, salam kenal JV001Muhammad Mabrur pirembagan 5 Juni 2012 07.08 (UTC)

RenameBesut

Hi there! I'd appreciate it if you could rename me to Mh7kJ. I am renaming globally. Confirmation: here. Thanks! -Orashmatash pirembagan 15 Juni 2012 17.12 (UTC)

Done! Meursault2004ngobrol 16 Juni 2012 07.41 (UTC)

reBesut

Nggih matur nuwun mas :)Chafid pirembagan 18 Juni 2012 05.24 (UTC)

syariat islamBesut

inggih, kula menika namung nyerat saking tab warna abrit ingkang wonten ing salah satunggaling artikel, menawi badhe dipun pindah wonten sarengat inggih boten menapa :) kula sarujuk kemawon JV06Nurul Farida Wajdi pirembagan 1 Juli 2012 02.18 (UTC)

inggih sami-sami :) JV06Nurul Farida Wajdi pirembagan 2 Juli 2012 12.04 (UTC)

Sockpuppet investigationsBesut

Saya usulkan disini (jv.wiki) agar ada Sockpuppet investigations atau Investigasi pengguna siluman seperti di en.wiki, dimana setiap pengguna dapat melaporkan pengguna siluman lalu pemeriksa / checkuser dapat memeriksa apakah pengguna tsb siluman atau bukan. Ngomong-ngomomg, pemilihan checkusernya kapan selesainya? (mohon maaf dalam bhs Indonesia) Salam. --Dede2008 pirembagan 4 Agustus 2012 03.58 (UTC)

Saya dari Surabaya. Saya sithik-sithik iso ngomong Boso Jowo. --Dede2008 pirembagan 1 September 2012 10.03 (UTC)

Neruske obrolane dheweBesut

Mbiyen aku tau crita tentang cithakan sing otomatis iso ngubah aksara Latin dadi aksara Jawa, kira-kira dadhine kaya ngene mas: Cithakan:J. Monggo dicobi. Bennylin (guneman) 19 Agustus 2012 16.47 (UTC)

Wah nuwun sèwu lagi mangsuli saiki. Nanging ing komputerku kok ora metu ya aksara Jawané. Dadi isih kudu diinstal dhisik. Meursault2004ngobrol 29 Agustus 2012 14.13 (UTC)
Kula wis njaluk menyang pangembangé MediaWiki supaya situs iki dipasangi WebFont, supaya wong-wong ora usah ngundhuh macem-macem wis isa kethok aksara Jawane. dhiskusine, bugzilla:39381. Sakdurunge dipasangi WebFont, sampeyan saged masang font TuladhaJejeg saking situs niki. Bennylin (guneman) 29 Agustus 2012 14.19 (UTC)

re :istanaBesut

maturnuwun awit infonipun. lajeng menawi irah-irahan menapa saged dipungantos? kados pundi ngggih caranipun? --JV06Nofi Andari pirembagan 7 November 2012 08.27 (UTC)

Nuwun sewu mas, nyuwun pamrayoginipun wonten ing kaca dhiskusi ing ngriki amargi taksih bingung, matur nuwun.Pras pirembagan 25 November 2012 23.36 (UTC)

Maturnuwun tanggepanipun mas.Pras pirembagan 26 November 2012 13.59 (UTC)

Bls:Matur nuwunBesut

Terima kasih juga sudah menyempatkan diri menyapa saya. :) Iwan Novirion pirembagan 24 November 2012 13.52 (UTC)

karajanBesut

nuwun sewu, gara2 mindhah2 artikel sing magepokan karo "karajan" utawa "krajan", aku dielingake karo Pak Pras. kepriye becike perkara iki? ang pirembagan 4 Desember 2012 11.28 (UTC)

Bali menyang kacané "Meursault2004/arsip-2012".