Tuduhaké menu pokok

Tim nasional sépak bola Rusia iku tim kang makili Rusia sajeroning bal-balan Internasional. Tim iki sadurungé minangka pecahan saka Uni Sovyèt. Tim iki ana ing sak grup karo Yunani, Swedia, lan Spanyol ing babak panyisihan Piala Éropah 2008.

Russia
Asosiasi Uni bal-balan Rusia
Konfederasi UEFA (Éropah)
Pelatih kepala Nèderlan Guus Hiddink (2006-)
Asisten Pelatih Ruslan Aleksandr Borodyuk
Kaptèn Andrei Arshavin
Most caps Viktor Onopko (109)
Top scorer Vladimir Beschastnykh (26)
Kodhe FIFA RUS
FIFA ranking 23
Rangking FIFA 3 (April-Juni 1996)
Lowest FIFA ranking 40 (Dhésèmber 1998)
Elo rating 20
Rating Elo 8 (Juni 1996)
Lowest Elo ranking 34 (2005, 2006)
First kit
Second kit
Tandhing international
Finlan 2 - 1 Kakaisaran Rusia
(Stockholm, Swèdhen; 30 Juni 1912)
Rusia 2 - 0 Meksiko
(Moskwa, Rusia; 16 Agustus 1992)
Kamenangan paling gedhe
San Marino 0 - 7 Rusia
(San Marino, San Marino; 7 Juni 1995)
Kalah paling gedhe
Kamaharajan Jerman 16 - 0 Kamaharajan Rusia
(Stockholm, Sweden; 1 Juli 1912)
Portugal 7 - 1 Rusia
(Lisbon, Portugal; 13 Oktober 2004)
Piala Donya
Panampilan 2 (First in 1994)
Kasil paling apik Babak 1, 1994 dan 2002
Piala Éropah
Panampilan 2 (First in 1996)
Asil paling apik Babak 1, 1996 dan 2000

Rèkor Piala DonyaBesut

Rèkor Piala ÉropahBesut

Pamain kondhangBesut

PelatihBesut

Pranala njabaBesut