Tuduhaké menu pokok


CBS inggih punika salah satunggaling stasiun televisi wonten ing Amérika Sarékat. Stasiun tivi punika ngedalaken siaraken ingkng sepisanan wonten ing taun 1927 wonten ing radio lan ing taun 1939 wonten ing sak ngajengipun tivi langsung. Kantor pusatipun stasiun punika inggih wonten ing New York lan konsèp adicaranipun inggih boten kathah ngalami éwah - éwahan kaliyan stasiun tivi sanèsipun. CBS inggih dipundhirikaken déning William S. Paley.[1]

CBS Broadcasting Inc. (CBS)
CBS logo.png
TipeStasiun televisi
Stasiun radio
Nama sebelumnyaUnited Independent Broadcasters (1927)
Columbia Phonographic Broadcasting System (1927–1928)
SloganOnly CBS
NegaraBendera_Amerika Serikat Amerika Serikat
JangkauanAmérika Sarékat, Kanada, Meksiko, Amérika Selatan, Karajan Manunggal, Filipina, India, Israèl, Swèdhen, Ostrali, Polen, Rusia, Dhènemarken, Taiwan
Diluncurkan1927 (radio); 1939 (televisi)
Pendiri(as CBS) William S. Paley
PemilikCBS Corporation
Tokoh pentingLeslie Moonves, Présidhèn Direktur
Situs webwww.cbs.com

Isi

SloganBesut

125px|thumb|right|Teater Ed Sullivan

1963 - 1971Besut

  • 1963: "The Stars' Address is CBS"
  • 1965: "Hey, Look Us Over!"
  • 1966: "You'll See Stars!"
  • 1967: "Get In the Winner's Circle"
  • 1968: "The Look of a Winner!"
  • 1969: "The Best Television on Television"
  • 1970: "The Man Can't Bust Our Network" (Operation 100)
  • 1970: "The Revolutionaries are on CBS"
  • 1971: "Where the Good Times Are"

1972 - 1979Besut

  • 1972: "Have We Got a Fall For You!"
  • 1973: "The Best is Right Here on CBS" aka "CBS is Easy on the Eyes"
  • 1974: "See the Best...CBS"
  • 1975: "Catch the Brightest Stars on CBS"
  • 1976: "The Hot Ones"
  • 1977: "There's Something in the Air"
  • 1978: "The 32 Days of Fabulous February!" (sweeps)
  • 1978: "Turn Us On, We'll Turn You On"
  • 1979: "We're Coming On" (February)
  • 1979: "We're Looking Good!" (Dipunginakaken déning ATV-10 Melbourne taun 1981)

1980 - 1991Besut

1992-sak punikaBesut

  • 1991: "The Look of America is CBS"
  • 1992: "This is CBS"
  • 1993: "It's All Right Here"
  • 1993: "Can't Stop at the Top"
  • 1994: "Everyday People" aka "CBS People"
  • 1995: "You're on CBS"
  • 1996: "Welcome Home (to a CBS Night)"
  • 1997: "The Address is CBS...Welcome Home"
  • 1999: "The Address is CBS"
  • 2000- 2005: "It's All Here"
  • 2005: "America's Most Watched Network"
  • 2005: "Everybody's Watching CBS"
  • 2006- 2009: "We Are CBS"
  • 2009- sak punika: "Only CBS"

Pratélan adicaraBesut

Adicara- adicara tivi ingakng dipunsiaraken wonten ing stasiun tivi CBS ing antawisipun inggih punika kados makaten:[2]

SinetronBesut

DramaBesut

SitkomBesut

KartunBesut

Adicara ing tengah daluBesut

RealitasBesut

Cookie Jar TVBesut

PawartosBesut

Ulah ragaBesut

DolananBesut

Sanès-sanèsipunBesut

CBS Television DistributionBesut

CBS Television Distribution makarya ing babagan perfilman.

Televisi lokalBesut

AlabamaBesut

AlaskaBesut

ArizonaBesut

ArkansasBesut

CaliforniaBesut

ColoradoBesut

ConnecticutBesut

District of ColumbiaBesut

FloridaBesut

GeorgiaBesut

GuamBesut

HawaiiBesut

IdahoBesut

IllinoisBesut

IndianaBesut

IowaBesut

KansasBesut

KentuckyBesut

LouisianaBesut

MaineBesut

MarylandBesut

MassachusettsBesut

MichiganBesut

MinnesotaBesut

MississippiBesut

MissouriBesut

MontanaBesut

NebraskaBesut

NevadaBesut

New MexicoBesut

New YorkBesut

North CarolinaBesut

North DakotaBesut

OhioBesut

OklahomaBesut

OregonBesut

PennsylvaniaBesut

Rhode IslandBesut

South CarolinaBesut

South DakotaBesut

TennesseeBesut

TexasBesut

UtahBesut

VermontBesut

U.S. Virgin IslandsBesut

VirginiaBesut

WashingtonBesut

West VirginiaBesut

WisconsinBesut

WyomingBesut

Uga delengenBesut

Cathetan sukuBesut