Dhaptar powiat ing Polen

Pratélan iki pratélan powiat ing Polen. Sawijing powiat iku tlatah pamaréntahan tingkat II ing Polen sangisoring provinsi (województwo) lan sadhuwuré gmina. Powiat iku bisa dipadhakaké karo kutha otonom utawa kabupatèn ing Tanah Jawa.

Powiat ing Polen

Ing ngisor iki powiat-powiat iki digrupaké miturut provinsi. Nanging kutha-kutha otonom sing satingkat karo powiat uga dilebokaké pratélan. Banjur ibukutha saben powiat uga tinulis.

Provinsi Kuyawia-PomeraniaBesut

 
Powiat Kuyawia-Pomerania

Provinsi LodzBesut

 
Powiat Łódź

Provinsi MalopolskieBesut

 
Powiat Malopolskie

Provinsi LublinBesut

 
Powiat Provinsi Lublin

Provinsi LubuszBesut

 
Powiat Provinsi Lubusz

Provinsi MazowiaBesut

 
Powiat Masowia

Provinsi OpoleBesut

 
Powiat pole

Provinsi PodlachiaBesut

 
Powiat Podlachia

Provinsi PomeraniaBesut

 
Powiat Pomerania

Provinsi Pomerania KulonBesut

 
Powiat Pomerania Kulon

Provinsi Salib SuciBesut

 
Powiat Salib Suci

Provinsi SilesiaBesut

 
Powiat Silesia

Provinsi Silesia HilirBesut

 
Powiat Silesia Hilir

Provinsi SubkarpathiaBesut

 
Powiat Subkarpathia

Provinsi Warmia-MazuriaBesut

 
Powiat Warmia-Mazuria

Provinsi WielkopolskieBesut

 
Powiat Wielkopolskie