jv-1Naraguna puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.
msPengguna ini merupakan bahasa ibunda bahasa Melayu.
su-1Kontributor ieu bisa nulis dina basa Sunda hambalan dhasar.
id-4Pengguna ini mampu bersumbangsih dengan bahasa Indonesia mendekati penutur ibu.

Halo rek
Taipkan satu tajuk:
dan klik "Ciptakan rencana baru"

500 rencana baru

SayaBesut

Assalamualaikum wr.wb.

Nuwun sewu, nderek nepangaken, nami kula Farazi. Kula lair wonten Sukoharjo rikala 15 Maret. Umur kula sakniki sampun 12 tahun. Agami kula Islam. Griya kula wonten ing Kota Damansara, Petaling Jaya, Selangor, Malaysia.

Cekap semanten tetepangan saking kula, akhiru kalam wassalamualaikum wr. wb.

TugasanBesut

 
Burung apa tuh man? Burung puyuh.

Yen ana kaluputanBesut