Pratélan sepur ing Indonésia

Ing sor iki pratélan sepur sing operasi utawa sing wis ora operasi ing Indonesia.

Kelas èksekutifBesut

No. Sepur Sepur Rute Jinising rerangkèn Wiwit operasi Katerangan
1-2 Argo Bromo Anggrek Surabaya Pasarturi-Gambir Waja nirtèyèng (Èksekutif lan Luxury) 24 Sèptèmber 1997 Jadwal ésuk
3-4 Jadwal wengi
5-6 Argo Wilis Surabaya Gubeng-Bandung Waja nirtèyèng 8 November 1998 Kadhang-kala ditambahaké kelas Priority
7-8 Argo Lawu Solo Balapan-Gambir Waja nirtèyèng (Èksekutif lan Luxury) 21 Sèptèmber 1996 -
9-10 Argo Dwipangga Solo Balapan-Gambir 21 April 1998 -
11-12 Argo Sindoro Semarang Tawang-Gambir New Image weton taun 2016 22 Dhésèmber 1997 (Argo Muria 1)
17 Mèi 2007 (Argo Sindoro)
Salin jeneng saka "Argo Muria 1"
13-14 Argo Muria 20 Mèi 2001 Salin jeneng saka "Argo Muria 2"
38-39 Argo Parahyangan Gambir-Bandung Waja nirtèyèng (Èksekutif lan Luxury) 27 April 2010 Kelas Luxury ditambahaké per 1 Dhésèmber 2019 bebarengan karo operasining Gapeka 2019
71-72 Gajayana Malang-Gambir New Image weton taun 2016/2017 (Èksekutif lan Luxury) 28 Oktober 1999 -
73-74 Brawijaya Malang-Gambir Waja ènthèng, kadhang ngganggo rerangkèn New Image weton taun 2016/2017 10 Maret 2021 -
75-76 Bima Surabaya Gubeng-Gambir Waja nirtèyèng 1 Juni 1967 Rerangkèn ijolan karo Sepur Purwajaya
77-78 Sembrani Surabaya Pasarturi-Gambir New Image weton taun 2016 (Èksekutif lan Luxury) 1 Oktober 1995 -
79-80 Turangga Surabaya Gubeng-Bandung Waja nirtèyèng 1 Sèptèmber 1995 -
81-82 Taksaka Yogyakarta-Gambir Waja nirtèyèng (Èksekutif lan Luxury) 17 Oktober 2001 Jadwal ésuk (Taksaka 2)
83-84 19 Sèptèmber 1999 Jadwal wengi (Taksaka 1)
85-88 Purwojaya Cilacap-Gambir New Image weton taun 2016 Maret 1995 Rerangkèn ijolan karo Sepur Bima
91F-94F Arjuno Ekspres Surabaya Gubeng-Malang Waja nirtèyèng 10 Maret 2021 -
U51-U52 Sribilah Eksekutif Rantau Prapat-Medan Waja ènthèng 17 Sèptèmber 2019 -

Kelas campuranBesut

Èksekutif, bisnis, lan ékonomiBesut

Èksekutif lan bisnisBesut

Èksekutif lan ékonomiBesut

Èksekutif lan ékonomi plusBesut

Èksekutif lan ékonomi prémiumBesut

Bisnis & ékonomiBesut

Kelas bisnisBesut

Kelas ékonomiBesut

Ékonomi prémiumBesut

Ékonomi plusBesut

ÉkonomiBesut