Sepur Argo Wilis

Sepur Argo Wilis minangka layanan sepur kelas penumpang eksekutif sing dilakokno dening PT Kereta Api Indonesia (Persero) kanggo ngladeni Jalur Gambir-Surabaya nyabrang liwat Bandung-Yogyakarta lan kosok balene. Sepur sepur kang wiwit operasi tanggal 8 November 1998, kesah 865 km udakara 16 jam.

Asal saka jenengBesut

Tembung "Argo" digunakake minangka gambar saka layanan Sepur eksekutif unggul, nalika tembung "Wilis" dijupuk saka salah siji gunung ing Jawa Wétan, Gunung Wilis, kang Dhuwuré 2.169 m dpl kanthi pucuk paling dhuwur ing wilayah Ngliman, Nganjuk, Jawa Timur.