Tuduhaké menu pokok

Dursala iku putrane Dursasana karo Dewi Saltani. Dhèwèké digolekake guru ingkang saged maringi ngèlmu kekebalan lan ajian-ajian. Dhèwèké nduwé aji gineng kang marai ampuh. Dursala sbisa menang nglawan ajian Candawarayang saka pendhita sing duwé wajah raseksa. Nanging, Dursala banjur mati déning Gatotkaca kanthi nganggo aji Narantaka.

Pranala njabaBesut