Tuduhaké menu pokok

Réunion iku pulo ing Samudra Hindia, sisih wétané Madagaskar lan 200 km sisih kulon-lor Mauritius. Sacara administratif, pulo iki minangka sawijiné département d'outre-mer Perancis. Sumber pikolèhan Réunion asalé saka ekspor gula lan sektor pariwisata.

Réunion
La Réunion  (Prancis)
Wewengkon sabrang lan péranganing Prancis
Gendéra Réunion
Gendéra
Coat of arms of Réunion
Coat of arms
Sesanti: Florebo quocumque ferar
Département 974 in France (zoom).svg
Nagara  Prancis
Préfèktur Saint-Denis
Pérangan 1
Pamaréntahan
 • President of Regional Council Didier Robert
Laladan
 • Gunggung 2.511 km2 (970 sq mi)
Cacah warga (January 2016)[1]
 • Gunggung 850.996
 • Pepadhet 340/km2 (880/sq mi)
Demonym(s) Réunionese
Zona wektu RET (UTC+04)
GDP (2013)[2] Ranked
Gunggung €16.7 milyar (US$22.2 bn)
Per kapitah €19,854 (US$26,369)
Wewengkon NUTS FRA4
Situs wèb Prefecture
Regional Council
Departmental Council

RujukanBesut

Pranala njabaBesut