Tuduhaké menu pokok

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist.

The official set used from the show's debut in August 26, 1999 to August 9, 2001
Gambar:SmackDown!original.JPG
The original WWF SmackDown! logo used from April 29, 1999 to August 9, 2001.
Gambar:WWE SmackDown 2001-2008 logo.svg
WWE SmackDown! logo used from August 16, 2001 to January 18, 2008. Modified versions of this logo were used later on during this period.

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Smackdown! inggih punika sebuah program hiburan gulat ing punika péranganing World Wrestling Entertainment (WWE). ing Amérikah Sarékat, Smackdown! lazim dipuntepang WW kaliyan asma E Friday Night SmackDown!. Smackdown! punika dipuntandai namung dipuntangklètakèn ing AS, nanging ugi pinten-pinten nagara sanèsipun Kanada, Australia, Britania Raya, lan Indonésia.

Smackdown! asring dipunsèbut dados "B shownya" WWE (Monday Night RAW langkung asring dipunrujuk dados "A shownya" WWE). Di AS, Smackdown! limrahipun dipunrekam ing dinten Selasa saben pekan lan dipungiyaraken dinten Jumat ndalu ing pekan ingkang sami. Smackdown! dipungiyaraken ingkang wiwitan ing taun 1999. Smackdown! dipungiyaraken ing Indonésia sejak taun 2000; ing wanci punika dipungiyaraken ing RCTI, lan sejak punika Smackdown! punika asring gantos stasiun TV, antawiaipun TPI lan Lativi.

WWEBesut

WWE

Smackdown!Besut

Sakderenge Brand ExtensionBesut

Smackdown! inggih punika acara ingkang dipundamel déning WWE ingkang dipunlebetake déning menandingi acara WCW, Thunder. Manawi Smackdown! dipunrencanakaken minagka pitunjuk mliginipun para Divas (para pegulat wanita WWE), nanging rencana punika dipunbatalaken lan Smackdown! dadosi show pelengkap RAW. Ing AS, Smackdown! kawiwitan dipuntayangaken ing tanggal 29 April 1999, ing wanci punika dipunrencanakaken minangka pitunjuk spesial kemawon. nanging amargi kathah penggemar wrestling ingkang nonton acara punika Smackdown! pungkasaning asal jam tayang primetime ing dinten Kamis, bersaingan dengan WCW Thunder. Smackdown! piyambak identik kaliyan warna biru pramila kerapkali dipunsebat "The Blue Show".

Dekade Smackdown!Besut

Ing Tanggal 02 Oktober 2009 Smackdown! merayakan ulang taun Smackdown yang kesepuluhingkang kaping sedasa. Episode punika dipunsiaraken 3 jam kalebet iklan, ing episode punika pegulat saking RAW lan ECW datang kanggé bertanding lan berpesta. Kadasta sakderenge utawi sasampunipun iklan dipuntayangaken pegulat-pegulat minum, ngendika sami pegulat sanès, menari-nari manawi pista musik wiwit lan pinten-pinten tingkah lucu déning pinten-pinten pegulat kanggé ndamel penonton ketawa. Acara utamanipun inggih punika 8 tiyang tandingan antawis The Undertaker, D Generation X (Triple H & Shawn Michaels) lan John Cena nglawan Randy Orton, CM Punk, Cody Rhodes & Ted DiBiase Jr. The Undertaker, D Generation X Dan John Cena Menang tandingan punika.

GelarBesut

Kejuaraan Juara Saat Ini Tanggal Menang Tanggal Disiarkan Acara Juara Sebelumnya
World Heavyweight Championship Edge 19 Dhésèmber, 2010 18 Dhésèmber, 2010 TLC: Tables, Ladders & Chairs Kane
WWE Intercontinental Championship Dolph Ziggler 28 Juli, 2010 06 Agustus, 2010 SmackDown Kofi Kingston

Siaran InternasionalBesut

Cathetan sukuBesut

  1. "Friday Night SmackDown". YouTube. Dijupuk June 24, 2010. 
  2. "WWE Slams Into HD". TV Technology. Dijupuk 2008-03-09. 
  3. "WWE's Algeria Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  4. "WWE's Qatar Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  5. "WWE's Argentina Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  6. "Entertainment List". Foxtel channels. Dijupuk 2008-02-03. 
  7. "WWE's Ostrali Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  8. "WWE's Belgium Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  9. "WWE's Bolivia Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  10. "WWE's Bulgaria Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  11. "WWE's Cambodia Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  12. "WWE's Canada Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  13. "WWE's Chile Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  14. "WWE's Colombia Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  15. "WWE's Costa Rica Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  16. "WWE's Dominican Republic Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  17. "WWE's Ecuador Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  18. "WWE's El Salvador Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  19. "WWE's Fiji Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  20. "WWE's Finland Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  21. "WWE's France Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  22. "WWE Germany Scheduling" (ing basa German). World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2010-05-31. 
  23. "WWE Ostenrik Scheduling". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2010-05-31. 
  24. "WWE Switzerland Scheduling". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2010-05-31. 
  25. "WWE Luxembourg Scheduling". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2010-05-31. 
  26. "WWE Liechtenstein Scheduling". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2010-05-31. 
  27. "WWE's Guatemala Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  28. "WWE's Honduras Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  29. "WWE's India Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  30. "WWE's Pakistan Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  31. "WWE's Italy Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  32. "WWE's Japan Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  33. "WWE's Kenya Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  34. "WWE's Malaysia Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  35. "WWE's Malta Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  36. "Melita Sports 1 Television Schedule". Melita Sports 1. Dijupuk 2009-10-07. 
  37. "WWE's Mexico Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  38. "WWE's New Zealand Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  39. "WWE's Nicaragua Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  40. "WWE's Panama Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  41. "WWE's Paraguay Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  42. "WWE's Peru Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  43. "WWE's Philippines Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  44. "WWE's Poland Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  45. "WWE's Portugal Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  46. "WWE's Puerto Rico Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  47. "WWE's Romania Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  48. "WWE's Serbia Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  49. "WWE's Singapore Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  50. "WWE's South Africa Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  51. "WWE's Spain Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  52. "WWE's Sweden Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  53. "WWE's Taiwan Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  54. "WWE's Thailand Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  55. "WE TV Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  56. "WWE's Turkey Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  57. "WWE's Ukraine Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  58. "WWE's United Kingdom Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 
  59. "WWE's Ireland Schedule". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2009-10-07. 

Pranala njabaBesut