Tuduhaké menu pokok

PrastawaBesut

30 November - Rwanda nggabung dados anggota Nagara-Nagara Persemakmuran. (BBC)

27 - Banjir ageng kawontenan ing Jeddah, Arab Saudi, niwasaken 77 jiwa lan ngicalaken 350 jiwa.(Republika)

27 - Satunggalipun sepur anjlog ing Ruslan ing rute Moskwa - St. Petersburg awit dipunbom déning téroris. Prastawa punika niwasaken 26 jiwa lan puluhan sanèsipun tatu-tatu. (AP via Yahoo!)

20 - Para pamimpin Uni Éropah milih Mahamantri Bèlgi Herman van Rompuy dados Présidhèn Dewan Éropah ingkang kaping sepindhah. (BBC)

16 - Konferensi Tingkat Tinggi Pangan FAO ing Roma dipunwiwiti kanthi agéndha utami ngrancang strategi global ketahanan pangan. (bbc.co.uk)

11 - Etihad Airways dipunnobataken minangka maskapé pamaburan paling saé ing donya versi World Travel Awards (WTA). (kompas.com)

9 - Sakbotenipun 45 jalmi cidra sasampunipun lindhu mawi kekiyatan 6,7 skala Richter ngguncang Pulo Sumbawa wayah 03.41 WITA. (BBC)

8 - Slowakia nutup jalur tapel wates kaliyan Ukraina amargi wabah flu ingkang nyerang langkung saking 750.000 jalmi lan niwasaken sakbotenipun 100 wargi. (Kompas.com)

5 - Kabareskrim Polri Komjen Pol Susno Duadji lan Wakil Jaksa Agung Abdul Hakim Ritonga mundur. (Detik.com) (Detik.com)

3 - Pamuteran kasil sadhapan telepon KPK dhumateng Anggodo Widjojo déning MK ing salebeting sidang kabuka uji materi UU KPK micu reaksi wonten ing masarakat. (Kompas.com)

Ugi pirsaniBesut