Tuduhaké menu pokok

Tim nasional bal-balan Ghana, racaké dijuluki Black Stars, iku tim kang makili Ghana sajeroning kajuwaraan bal-balan internasional. Ghana lolos menyang Piala Donya FIFA kanggo kang sapisanan ing 2006.

Ghana
Lambang asosiasi
Julukan The Black Stars
Asosiasi Ghana Football Association
Pelatih Sèrbi Milovan Rajevac
Penampilan paling akèh Abedi Pele (73)
Pencetak gol paling akèh Abedi Pele (33)
Kostum kandang
Kostum tandang
Pertandingan internasional pertama
Ghana 1-0 Nigeria
(Accra, Ghana; 28 Mèi 1950)
Kemenangan terbesar
Malawi 0-12 Ghana
(Malawi; 15 Oktober 1962)
Kekalahan terbesar
Brasil 8-2 Ghana
(São José, Brasil; 27 Maret 1996)
Piala Dunia
Penampilan 1 (Pertama kali pada 2006)
Asil paling apik Babak kaloro, 2006
Piala Afrika
Penampilan 15 (Pertama kali pada 1963)
Asil paling apik Juwara, 1963, 1965,
1978, 1982

Isi

Rékor Piala DonyaBesut

Rékor Piala AfrikaBesut

 

Pemain kondhangBesut

Skuad Piala Donya 2006Besut

Pranala njabaBesut