Pratélaning pakumpulan bal-balan

Ing ngisor iki pratélan ringkes tim bal-balan saka saindhenging donya sing disusun miturut jeneng nagara. Mung tim-tim sing main ing tataran paling dhuwur ing saben nagara sing kalebu pratélan iki; kanggo tim-tim ing tingkat sing luwih cebdhèk, pirsani artikel pepak sing kapisah (mung sawatara nagara waé).

Cathetan: Sawetara klub ora main ing liga nagara asal nanging main ing kompetisi nagara tangga. Ana cathetan cilik tumrap klub-klub mau.

AlbaniaBesut

Amérikah SarékatBesut

AndorraBesut

ArgentinaBesut

ArmeniaBesut

AustraliaBesut

OstenrikBesut

AzerbaijanBesut

WalandaBesut

Lihat: Pratélan klub bal-balan di Walanda

BélarusBesut

BèlgiBesut

Bosnia-HerzegovinaBesut

BrasilBesut

Lihat: Pratélan klub bal-balan di Brasil

BulgariaBesut

CinaBesut

CekoBesut

DhénemarkenBesut

EkuadorBesut

ÉstlanBesut

FinlanBesut

HungariaBesut

IndonésiaBesut

Lihat: Pratélan klub bal-balan di Indonésia

InggrisBesut

Lihat: Pratélan klub bal-balan di Inggris

IranBesut

ÈslanBesut

IrlandiaBesut

IsraèlBesut

ItaliaBesut

Lihat: Pratélan klub bal-balan di Italia

JamaikaBesut

JepangBesut

JermanBesut

Lihat: Pratélan klub bal-balan di Jerman

KanadhaBesut

KolombiaBesut

Koréa KidulBesut

KroasiaBesut

LètlanBesut

MeksikoBesut

NurwègenBesut

PrancisBesut

Lihat: Pratélan klub bal-balan di Prancis

PéruBesut

PolenBesut

PortugalBesut

RumaniaBesut

RuslanBesut

Niu SelanBesut

Serbia lan MontenegroBesut

Sierra LeoneBesut

SekotlanBesut

SlowénBesut

SpanyolBesut

Pirsani: Pratélan klub bal-balan ing Spanyol

SwèdhenBesut

SwitserlanBesut

TurkiBesut

UkrainaBesut

WalesBesut

YunaniBesut

Uga delengenBesut