Tuduhaké menu pokok
Iki minangka péranganing artikel Perserikatan Bangsa-Bangsa

Nganti 2006 wis kagabung 192 nagara sajeroning lembaga internasional Perserikatan Bangsa-bangsa (PBB). Ing ngisor iki pratélan anggota PBB lan tanggal mlebuné.

Cathetan:
1 Kang dicithak kandel minangka nagara anggota pisanan PBB
2


ABesut

BBesut

CBesut

DBesut

EBesut

FBesut

GBesut

HBesut

IBesut

JBesut

KBesut

LBesut

MBesut

NBesut

OBesut

PBesut

QBesut

RBesut

SBesut

TBesut

UBesut

VBesut

YBesut

ZBesut

Liya-liyaBesut